Monumentaal woonhuis te Haarlem

Dit rijksmonument te Haarlem aan kop van Haarlemmerhout was in slechte staat van onderhoud en is vrijwel geheel gestript. Daarbij is o.a. een comfortabele woonkeuken gecreëerd door een deel van het begane grond niveau te verlagen. De achterkant van het huis bestond uit een wirwar van aanbouwsels. Deze zijn integraal vervangen door een uitbouw op de begane grond en eerste verdieping die qua stijl aansluit bij het oorspronkelijke pand. Op de zolderverdieping is door het verwijderen van de plafonds een enorme ruimte gecreëerd. Het huis is o.a. voorzien van veel op maat gemaakt inbouwmeubilair.


Heeft u een soortgelijk project, of bent u een verbouwing of restauratie aan het plannen en zoekt u een geschikte architect voor uw project? Neem dan gerust contact op met Architectenbureau van Asseldonk voor een offerte of een vrijblijvend gesprek.

Contact


Bekijk dit project ook voor en na de verbouwing >